Page 1 of 1

Directory blogger

Posted: Wed Jan 02, 2019 12:26 am
by winterwish
Cadangan untuk buat directory blogger. Focus kepada actual blog kalau boleh, bukan blog spam adsense/iklan semata. Maybe bole tag ikut genre, cth

1. personal
2. travel / adventure
3. photoblog
4. tech
5. etc..

Each blog bole tag 2 3 genre based on content yang ade kat blog tu. Allow je sape2 visitor untuk submit link ke blog, but obviously kene ade moderation. so lepas admin approve baru akan keluar dalam directory.

Re: Directory blogger

Posted: Wed Jan 02, 2019 11:12 am
by Fauzi
winterwish wrote:
Wed Jan 02, 2019 12:26 am
Cadangan untuk buat directory blogger. Focus kepada actual blog kalau boleh, bukan blog spam adsense/iklan semata. Maybe bole tag ikut genre, cth

1. personal
2. travel / adventure
3. photoblog
4. tech
5. etc..

Each blog bole tag 2 3 genre based on content yang ade kat blog tu. Allow je sape2 visitor untuk submit link ke blog, but obviously kene ade moderation. so lepas admin approve baru akan keluar dalam directory.
Idea yang menarik tu tuan. Nanti saya create page khas. Btw duduk Nilai ke? La...

Re: Directory blogger

Posted: Wed Jan 02, 2019 11:36 am
by winterwish
Fauzi wrote:
Wed Jan 02, 2019 11:12 am
winterwish wrote:
Wed Jan 02, 2019 12:26 am
Cadangan untuk buat directory blogger. Focus kepada actual blog kalau boleh, bukan blog spam adsense/iklan semata. Maybe bole tag ikut genre, cth

1. personal
2. travel / adventure
3. photoblog
4. tech
5. etc..

Each blog bole tag 2 3 genre based on content yang ade kat blog tu. Allow je sape2 visitor untuk submit link ke blog, but obviously kene ade moderation. so lepas admin approve baru akan keluar dalam directory.
Idea yang menarik tu tuan. Nanti saya create page khas. Btw duduk Nilai ke? La...
Aah. Nilai je. Dekat ke? bole ngeteh jom

Re: Directory blogger

Posted: Sat Jan 12, 2019 2:47 pm
by ikoko
Alaa.. Camne ek nak category kan blog aku skrg.. Sbb mmg jarang giler share citer personal life kat blog.. Huuu..

5. Life Hacks (nombor 5 kita jadikan life hacks blog, okey ka?)

Mcm blog aku byk panduan pilih barang and etc, lebih kepada suggestion pilih barang2, kosmetik best2 yang aku dah guna, pakai, makan.. Tempat makan blom buat lagi. Haha.. Carca merba gitteww..

Re: Directory blogger

Posted: Sun Jan 13, 2019 7:15 pm
by Fauzi
ikoko wrote:
Sat Jan 12, 2019 2:47 pm
Alaa.. Camne ek nak category kan blog aku skrg.. Sbb mmg jarang giler share citer personal life kat blog.. Huuu..

5. Life Hacks (nombor 5 kita jadikan life hacks blog, okey ka?)

Mcm blog aku byk panduan pilih barang and etc, lebih kepada suggestion pilih barang2, kosmetik best2 yang aku dah guna, pakai, makan.. Tempat makan blom buat lagi. Haha.. Carca merba gitteww..
Homai... Life Hacks seh... Power! Power! :mrgreen: